Ja tu vēlies piedzīvot dabīgas dzemdības, bet neesi pārliecināta vai varēsi tikt galā ar sāpēm, ELPAS KURSS ir priekš tevis.


Tas, kā sieviete piedzīvos dzemdības, lielā mērā ir atkarīgs no tā, ko sieviete dara dzemdību laikā un kādas dzemdību stratēģijas izmanto. 

Tas pats attiecās uz sāpju izjūtu. 

Ir darbības, kas sāpes pastiprinās un dzemdības pagarinās, bet mākot strādāt ar elpu un sarabojoties ar savu ķermeni, dzemdības var piedzīvot ar mazāku sāpju intensitāti, mierpilni un pārliecināti.





7 nedēļu laikā tu apgūsi visu, lai dotos uz dzemdībām ar pārliecību!

Tu apgūsi elpas tehnikas, kas palīdzēs mazināt sāpju sajūtu un stresu. Iegūsi zināšanas, lai spētu orientēties dzemdībās notiekošajā un varētu palīdzēt sev un mazulītim, piedzīvot mierpilnas dzemdības.

  • Pārvari sāpes

    Elpa ir kā skaņas slēdzis ar ko sāpju intensitāti var gan palielināt, gan samazināt. Šajā kursā Tu apgūsi elpošanas tehnikas ar kurām sāpju izjūtu samazināt nevis pastiprināt.

  • Izproti

    Izpratne par notiekošo un savu ķermeni ir pamats spējai ļauties dzemdību stihiskumam. Kursā es vienkārši un strukturēti, bet pietiekami detalizēts skaidrošu dzemdību fizioloģiju, lai nerastos apjukums.

  • Saglabā mieru

    Ar elpošanu mēs varam noregulēt savu nervu sistēmu un padarīt mierīgākas gan dzemdības, gan savu ikdienu un dzīvi ar jaundzimušo.

Pamatīga sagatavošanās

Dārta

Noteikti iesaku visām sievietēm gaidībās iziet šo kursu. Man ļoti palīdzēja saprast visus procesu, kā pašai labāk darboties katrā fāzē, būt nosvērtai un domāt ar skaidru galvu dzemdību laikā. Pamatīga sagatavošanās lielajai dienai.

Svarīgi saprast "kāpēc"?

Kristīne

Noteikti iesaku šo kursu topošajām māmiņām. Šis kurss nav tikai par elpošanu, tiek detalizēti izstāstīts viss process un kas svarīgi atbildēts arī uz jautājumiem “kāpēc?” Zinot šo visu kursā apgūto, man bija vieglāk tikt ar sevi galā visā dzemdību procesā.

Panākumu atslēga dzemdībām

vecmāte Baiba Kokneviča

Tavs Elpas kurss ir nenovērtējams! Tas lieliski motivē un izskaidro. Sievietes labāk izprot dzemdību procesu, kas ir panākumu atslēga veiksmīgai dzemdību norisei. Bieži nodomāju, ka varētu katru aizsūtīt pie Tevis. Paldies par darbiņu, ko veic!

Elpas kurss sastāv no

Elpas kursā ir ne tikai teorētiskas lekcijas, bet arī praktiski elpas vingrinājumi un ieteikumi, kā ikdienā trenēt elpošanu. Visām zoom nodarbībām būs pieejami kieraksti.

  • Katru nedēļu viena zoom nodarbība, kurā skaidrošu un macīšu kādu no elpas tehnikām. Katra tēma un elpas tehnika būs pakārtota nākamajai, secīgi veidojot prasmju kopumu, kas dzemdībās neaizmirsīsies.

  • Lai Tu varētu atrast savu unikālo un ērtākā veidu kursa satura un elpas tehniku apguvei, es došu papildus īsos vido un audio materiālus, kā arī dažādas darba lapas un info grafikus.

  • Man ir svarīgi, lai, apgūstot kautko tik svarīgu un intīmu attālināti, Tu varētu saņemt iedrošinājumu un atbildes tāpat, kā tas būtu klātienes nodarbībās. Tāpēc es uzturēšu kontaktu ar Tevi kursa komūnas grupā.

  • Atsevišķā klātienes grupā tās dalībniecēm būs espēja četras reizes kursa laikā tikties nelielā, nemainīgā grupā, kur klātienē atkārtosim svarīgākos elpas kursa uzdevumus. Grupas drošajā vidē Tu varēsi uzdot sev svarīgos jautājumus un uzzināt kā veicās citām dalībniecēm.

Kursa programma

  • 1. Elpas pamati

    Tu apgūsi efektīvu elpošanu un to, kā ikdienā trenēt to elpošanas veidu, kas dzemdībās palīdzēs saglabāt mieru, samazināt sāpju sajūtu , taupīt spēku grūtākajiem dzemdību posmiem un piedzīvot mierpilnāku un harmoniskāku grūtniecību.

  • 2. Elpa un iegurnis

    Apgūsi to kā, iepazīstot savu ķermeni un apzināti strādājot ar savu iegurni, var atvieglot dzemdību procesu sev un mazulītim. Kā arī iespējams samazināt dzemdību garumu.

  • 3. Elpa un atslābinājums

    Uzzini, kas ir traucējošie faktori effektīvai elpošanas izmantošanai dzemdībās. Apgūsti tehnikas, kas palīdz labāk izrprast savas fiziskās pretreakcijas, lai tās netraucētu dzemdībās.

  • 4. Palīdzošās tehnikas

    Apgūsti dažādas palīdzošās tehnikas, lai tev ir no kā izvēlēties piemērotāko, kad ar elpošanu vien nepietiek.

  • 5. Elpa izstumšanā

    Uzzini, kas notiek dzemdību izstumšanas posmā, un apgūst efektīvākās izstumšanas elpas tehnikas.

  • 6.-7. Kopsavilkums

    Veido savu dzemdību vīziju, izejot cauri visiem dzemdību posmiem. Uzzin, kā sevi neiegāzt un ko darītu, lai dzemdības izdotos piedzīvot vieglāk.

BONUSA MATERIĀLI

Dzemdību pozas un kustības

Uzzini kā ar savām kustībām un pozām palīdzēt dzemdību procesam veiksmīgi virzīties uz priekšu.
dzemdību pozasUzzini kā ar savām kustībām un pozām palīdzēt dzemdību procesam veiksmīgi virzīties uz priekšu.

Kā ar elpas kursa tehnikām nomierināt raudošu mazuli

Uzzini kā, elpas kursa tehnikas, izmantot brīžos, kad jānomierina raudošs mazulis.

Ikdienas kustību paradumi vieglākām dzemdībām

Kustības, pozas un ikdienas kustību paradumi, kas palīdzēs mazulim iekārtoties dzimšanai visērtākajā pozīcijā.

Lekcija par dzemdībām pēc ķeizargrieziena

Lekcija par dzemdībām pēc ķeizargrieziena. Kā palielināt iespēju piedzīvot veiksmīgas vaginālas dzemdības pēc ķeizargrieziena.
dabīgas dzemdības pēc ķeizargrieziena

Elpas treniņš laikam līdz dzemdībām

Visas elpas prakses vienā video nodarbībā, lai vari trenēties atlikušajā laikā līdz dzemdībām. Kā arī paškontroles lapas, lai noturētu motivāciju.
elpas pašprakses laikam līdz dzemdībām

Arī plāniem mainoties

Sandra

Katra reize pie Tevis studijā bija iedvesmojoša, mierīga, ar idividuālu un siltu gādības sajūtu. Elpas kurss ļoti palīdzēja gūt pārliecību par sevi un mazo, ka kopā mēs varam, piedzīvot dabīgas dzemdības un tikt pāri sarežģījumiem, izmantojot kursā gūtās zināšanas un iemaņas.

Viens no labākajiem kursiem

Laura

Šis kursi bija viens no labākajiem,kurus apmeklēju grūtniecības laikā! Elpošana lieliski noderēja dzemdībās un tiešām atviegloja darbu un sāpes, ļāva lieliski koncentrēties uz pašu elpošanu un sāpju pārvarēšanu! Zīle lieliski pastāsta gan par pašu procesu,gan uzdod nelielus mājasdarbus,kas ļauj pašai izdomāt, kas ir svarīgs dzemdību procesā.

Brīnišķīga pirmā satikšanās

Ieva

Pēc Elpas nodarbībām dzemdības gaidīju ar lielu prieku un nepacietību! Pareiza elpošana un pozitīvā enerģija, ko guvu nodarbībās, palīdzēja piedzīvot brīnišķīgu pirmo satikšanos.

Pavasara kurss sākās pēc

  • 00 Dienas
  • 00 Stundas
  • 00 Minūtes
  • 00 Sekundes

Pavasara elpas kurss tiešsaitē

7 zoom nodarbības no 9. aprīļa līdz 21. maijam

  • €99,00

    Agro putniņu cena līdz 25. martam

    Pirkt
Es esmu Zīle Dāvidsone - dzemdību dūla un fitnesa treneris. Es atceros cik apjukusi un nobijusies biju gaidot savas pirmās dzemdības. Tā bija pavisam sveša tēma manā dzīvē un tāpēc manu sagatavošanos dzemdībām veidoja netīši un pusapzināti salasītas informācijas druskas no ģimenes sievietēm, paziņām un interneta mammu čatiem.

Visā tajā man trūka struktūras un skaidrojums, kas ir tas, ko sievietes stāsta savos dzemdību pieredzes stāstos. Savukārt kursos, kur stāstīja par dzemdībām un ko darīs mediķi, man pietrūka tas, ko es pati varu darīt savā labā.

Tāpēc šo dzemdību sagatavošanās kursu esmu izveidojusi tā, lai, ejot cauri loģiskai kursa struktūrai, zināšanas neradītu pārsātinājumu, bet gan miera sajūtu. Un tai pat laikā elpas tehnikas veidotos par ierakstu dzīves sastāvdaļu un dzemdībās neaizmirstos.

Teju 7 gadu laikā, sagatavojot dzemdībām apmēram 4000 sievietes, saņemot neskaitāmas pozitīvas atsauksmes, klientes, kas atgriežas ar nākamajiem bērniņiem, vecmāšu un ārstu rekomendācijas, esmu pārliecinājusies, ka dzemdībām var sagatavoties.
Un es esmu pārliecināta, ka to vari arī Tu.

Garantija

Esmu pārliecinājusies, ka kurss noder teju ikvienai topošajai māmiņai.
Bet ja tomer pēc pirmās nodarbības saproti, ka kurss nebūs Tev, raksti uz [email protected] un sarunāsim par izstāšanos no kursa un naudas atgriešanu.

Tikai šis

Ilze

Gaidību laikā apmeklēju Zīles vadīto elpas kursu un tagad, pēc meitiņas piedzimšanas, varu teikt, ka šīs bija visvērtīgākās no visām apmeklētajām nodarbībām un lekcijām. Ja būtu jāizvēlas tikai viens no visiem izglītojošajiem pasākumiem, ko apmeklēt, tad tas noteikti būtu šis.

Neatsverami ieteikumi

Laima

Šim jābūt katras topošās māmiņas “dzemdību somā”. Arī tad, ja šī nav pirmā grūtniecība, informācija, tehnikas un dažādi ieteikumi ir neatsverami. Kursos apgūtais palīdz ne tikai praktiski, bet arī mentāli sagatavoties. Saprast jau laicīgi, kuri varētu bū klupšanas akmeņi, apzināties tos un palīdz tos pārvarēt.

Kvalitatīvi novadīts kurss

Asnāte

Ja šaubies par to, kurus pirmsdzemdību kursus apmeklēt, noteikti iesaku šos. Tikai pēc visām nodarbībām saprotu, cik maz zināju iepriekš (lai gan biju daudz lasījusi) un cik daudz praktiskas lietas ieguvu! Zīle lika padomāt par dažādiem dzemdību scenārijiem un kas varētu palīdzēt tieši man. Tas bija tiešām kvalitatīvi novadīts kurss!

Biežāk uzdotie jautājumi

  • Kad notiek zoom nodarbības un cik garas tās ir?

    Nodarbības notiks otrdienās 10:00 un ir vidēji pusotru stundu garas atkarībā no jautājumu daudzuma.

  • Vai nodarbībām ir ieraksti?

    Jā, katra nodarbība tiek ierakstīta un ieraksts tiek ievietots mācību platformā dienas laikā. Ierakstu var skatīties sev ērtā laikā un cik reizes ir vēlēšanās.

  • Cik ilgi ir pieejams kursu saturs?

    Kursa saturs ir pieejams 4 mēnešus no pirkuma brīža vienam kursam vai 6 mēnešus, pērkot komplektu.

  • Ja es esmu kādreiz jau izgājusi elpas kursu, vai man ir kāda atlaide?

    Jā tev pienākaās 50% atlaida elpas kursam. Raksti, lai saņemtu atlaides kodu.

  • Vai mans partneris var skatīties kursu no mana konta?

    Jā kursu vari skatīties kopā ar partneri, kas atbalstīs tevi dzemdībās.

  • Vai var saņemt atlaidi, ja esam vairākas draudzenes, kas vēlas piedalīties elpas kursā?

    Jā, koppirkumam no 5 dalībniecēm vienā pirkumā ir atlaide 10.- eiro katrai dalībniecei. Sazinaties ar mani uz epastu [email protected]

  • Vai ir iespējams maksāt pa daļām?

    Jā ir iespējams gan sadalīt maksu, gan vienoties par barteri vai īpašu atlaidi, ja ir grūti apstākļi. Raksti man uz [email protected]

  • Vai ar elpas kursu pietiek, lai sagatavotos dzemdībām, vai man ir jāmeklē atseviška lekcija par dzemdībām?

    Elpas kurss ir visaptveroš. Tajā plaši un tai pat laikā kodolīgi un skaidri stāstu par dzemdību fāzēm un to, kā tajās rīkoties, lai palīdzētu sev un mazulītim.

  • Vai elpas kurss noderēs, ja plānoju izmantot epidurālo anestēziju?

    Jā, viennozīmīgi vairāku iemesli dēļ. Piemēram, lai būtu instrumenti ar ko sev palīdzēt laikā, kad EA nav pieejam vai vēl nav iedarbojusies. Tāpat arī, lai apgūtu efektīvu izstumšanu, kas ar EA var būt grūtāka nekā jūtot kontrakciju.

Visas kategorijas

Apskati citas lekcijas, kursu tētiem un online vingrošanas programmas.

Neatkarīgi no tā vai Tu izvēlēsies manu elpas kursu vai kādu citu veidu, kā sagatavoties savām dzemdībām, es vēlu Tev piedzīvot to supersievietes sajūtu, kādu es sajutu pēc savām dzemdībām un, ko vēlos dāvāt katrai topošajai māmiņai.

Dzemdības var būt spēcinošākais dzīves notikums. Un to kādas tās ir lielā mērā veidojam mēs pašas ar savu klātbūtni, attieksmi, izvēlēm un to, ko daram, lai pārvarētu sāpes.


Tāpēc priecāšos Tevi satikt elpas kursā un palīdzēt Tev sagatavoties šim lielajam dzīves notikumam.

Ja ir palikuši kādi neatbildēti jautājumi, raksti man [email protected]
Zīle Dāvidsone